Megrendülten búcsúzunk egyesületi tagtársunktól Farkas Ferenctől, aki 2020. november 11-én rövid, súlyos betegség következtében, életének 67. évében elhunyt.

Farkas Ferenc 2004 óta volt egyesületünk tagja, amelyben az utóbbi években a Felügyelő Bizottság tagjaként szaktudásával, elkötelezettségével nemcsak az elnökség munkáját segítette, hanem a fiatal kollégákkal is örömmel osztotta meg tapasztalatait. Példaértékű volt a protokollos szakma iránti szeretete és önzetlen, mindig pozitív hozzáállása.

Szakmai életpályája a Béla Király úti Kormányvendéglátásnál kezdődött, majd külügyminisztériumi munkássága során számos külszolgálat következett, végül 2001-től nyugdíjazásáig a Külügyminisztérium Protokoll Főosztályán dolgozott. Számos kormányfői, miniszterelnöki, császári és királyi látogatás, illetve nemzetközi konferencia szervezésében és lebonyolításában működött közre. Szaktudását, elhivatottságát több alkalommal is dicsérettel, miniszteri elismeréssel jutalmazták.

Szeretettel emlékezünk kedves tagtársunkra, nyugodjék békében!