Egyesületünk már 6 éve támogatja a kömlődi gyermekotthont. Az idei útnak nehéz szívvel indultunk neki. Minket is megviseltek az elmúlt másfél év történései és elvesztettük egy barátunkat is, aki eddig mindig velünk tartott.
Azonban tudtuk, hogy a gyerekek már nagyon várnak minket, így nem volt kérdés, hogy elnökségünk és a felügyelő bizottság elnöke meglátogatja a kis lakókat.
Már amikor közeledtünk, akkor elvesztünk, a gyerekek a kerítésnél várták minket, és az öröm, ami az arcukon volt, leírhatatlan. Az isteni gulyásleves és lekváros bukta után elindult a vándorlás, mindent megmutattak nekünk, a kis titkaikat, kedves játékaikat. Minden csoport egyedi ajándékkal lepett meg minket és ahogy a képek is tanúsítják, bizony sokszor elérzékenyültünk.
Természetesen mi se mentünk üres kézzel, egyesületi tagjaink nagylelkű adományainak köszönhetően. Segítettünk nekik egy csapatépítő program utazási gondjának megoldásában, illetve a kerítés elkészítésében vállaltunk anyagi segítséget.
Elismerést érdemelnek azok az angyalok is, akik itt dolgoznak és mindent megteszek ezekért a gyerekekért. Szinte védőburkot képeznek köréjük, miközben próbálják az életre is nevelni őket. Ők számunkra igazi hősök, akik minden tiszteletet és elismerést megérdemelnek.
A mai nap igazán a szívünkig ért, ne félj Kömlőd, jövünk még !