A járványhelyzetre tekintettel, tagjaink egészségének megóvása érdekében egyesületünk őszi programjait online valósítottuk meg nagy sikerrel. Novemberben két rendezvényünk is volt a virtuális térben, amelyeken tagjaink szép számban vettek részt.
November 5-én Bóta Zsolt követ, a bécsi magyar nagykövetség első beosztottja kalauzolt bennünket a diplomácia világába, amelynek során betekintést nyerhettünk a nagykövetség mindennapjaiba, megismerhettük a diplomaták sokrétű feladatait és a diplomáciai protokoll jelentőségét.
November 19-én Ley Gábor, a budapesti brit nagykövet rezidenciájának igazgatójának „Tradíció és diplomácia” Betekintés a Brit Nagykövetség Rezidenciájának múltjába és jelenébe c. előadását hallgathattuk meg, így szerezve érdekes információkat a nagyköveti rezidencia történelméről, mindennapjairól és irányításának részleteiről.
Egyesületünk elnöksége mindent megtesz annak érdekében, hogy tagjainak a jelenlegi helyzetben is segítséget nyújtson, ezért a szakmai programok mellett péntek délutánonként kötetlen beszélgetéseket is szervezünk. Bízunk abban, hogy a járvány leküzdését követően hamarosan ismét személyesen is találkozhatunk.
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! 🙏🏻