Kaizer-Garai Sarolta

a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének pártoló tagja

2006 óta határozza meg életemet a rendezvényszervezés. A szakma alapjait a Proko Travel Utazási Irodánál sajátítottam el, ahol a kongresszusok szervezési feladatai mellett a MICE részleg is hozzám tartozott. Ezen időszak alatt a Szegedi Tudományegyetem számos rendezvényét, és több orvostársaság kongresszusát is megszervezhettem.

2016 őszén alapítottam rendezvényügynökségemet, ahol a nagylétszámú kongresszusok szervezésére specializálódtam. Ügyfeleim között vannak a mai napig orvostársaságok, multinacionális cégek, különböző egyetemek, önkormányzatok. A szervezések folyamán kiderült számomra, hogy a protokoll ismerete elengedhetetlen a munkámhoz, attól függetlenül, hogy főként üzleti és tudományos világban szervezek kongresszusokat.

2018 év végén a rendezvényügynökségi tevékenység mellett megnyitottam az Online Rendezvény Akadémia kapuit, ahol tematikusan oktatom online és offline módon, szakértő társaimmal a rendezvényszervezés és a hozzá tartozó tevékenységek gyakorlatát. Ezen évtől kezdve átvettem férjem éttermének rendezvényekre való kitelepülésével kapcsolatos koordinációját is. Gyakran vállalok iskolákban és üzleti klubokban üzleti viselkedéskultúra oktatását, melyet társadalmi munkában végzek, ahogy a PÖFF Vitorlás Egyesület versenyeinek és rendezvényeinek szervezését is.

Oktatási szakterületek:

Kongresszus-, konferenciaszervezés, rendezvényvendéglátás / catering, üzleti tárgyalás technika, viselkedéskultúra

Keressen minket!

Szüksége lenne útmutatásra az illem, etikett és protokoll témakörökben?