Egyesületi napunk az FTC otthonául szolgáló Groupama Arénában zajlott. Az Aréna nem csupán Európa egyik legmodernabb létesítménye, hanem egy multifunkcionális központ is, mely nemcsak a labdarúgó eseményeknek, hanem számos üzleti és privát rendezvénynek is helyet ad. A létesítményben Gáldi László, a Stadion Event Kft. / Gólvonal Bisztró ügyvezetője és rendezvényszervezői vezettek körbe minket.

 

 

 

 

Ezt követően két szakmai előadás következett az Atlétikai Világbajnokságról, melyen két tagtársunk is dolgozott.
Dr. Gondos Borbála, az Edutus Egyetem Turizmus tanszékének vezetője – aki az Event Presentation csapatát erősítette – beszédében kiemelte a profi szakmai stábot, akikkel nagyon könnyű volt együtt dolgozni, mert a cél ugyanaz volt mindenki számára: egy olyan rendezvény lebonyolítása, ahonnan rengetek élménnyel térnek haza a nézők, hogy megvalósuljon a “Láss csodát” szlogen.

Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó a Média szekción belül a Média Tribünön végzett önkéntes munkát. Feladata főként az újságírókkal való kapcsolattartás, techikai segítségnyújtás, információ átadás volt. Veronika elmondta, hogy felejthetetlen élmény volt egy hatalmas, szuper csapatban együtt dolgozni egy közös cél, a Világbajnokság sikere érdekében!

Tapasztalataik megosztása után kötetlen beszélgetés következett, mely során alkalmunk volt megismerkedni új tagjainkkal is.

KÉPGALÉRIÁNK ERRE A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.