Magyar Protokollosok Országos Egyesülete

Média

Média megjelenések

Egyesületünk tagjai, szakértői folyamatosan jelen vannak a hazai médiában, ahol előszeretettel kérik ki véleményünket különböző aktuális protokollt érintő témákban. Mind a rádió, mind a televízió, mind a nyomtatott média tekintetében rendszeresen teszünk eleget a felkéréseknek.

Egyesületünk Protokoll Podcast csatornáját megtalálják a Spotify-on, Apple Podcast-on, de az alábbiakban is összegyűjtöttük adásainkat.

Elindult Magyarország első protokoll podcast csatornája!

Könnyed hangvételű beszélgetés a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete által létrehozott podcast csatorna céljairól. Kinek szól? A mikrofonnál Virágh Beáta alelnök, a Grafic Line Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Bittó Renáta protokoll szakértő. Egyesületünkről bővebben a www.protokollegyesulet.hu címen lehet tájékozódni.

Bemutatkozik a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete. Laczkó Rita elnök asszony vendégei vagyunk.

Mit ad a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete a tagjainak, kik a tagjai és milyen célok mentén tevékenykedik a szervezet? A beszélgetésben bepillantást nyerünk a 30. jubileumi konferencia programjába is. Bővebb információk a www.protokollegyesulet.hu címen olvashatók.

Beszélgessünk a kezdetekről. 30 évvel ezelőtt alakult meg a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete.

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének alapítójával, első elnökével, örökös tiszteletbeli elnök asszonyával Dr. Vámos Lászlónéval, Katalin asszonnyal beszélgetünk az Egyesület alapításáról, a kezdetekről. A mikrofonnál Dr. Bittó Renáta jogász, oktató, tréner, protokoll- és viselkedéskultúra szakértő, valamint Virágh Beáta, az egyesület kommunikációért felelős alelnöke, a Grafic Line Kft. ügyvezető igazgatója.