Haris park Protokollosok Országos szövetségeA Magyar Protokollosok Országos Egyesületének 2019. őszi/téli programsorozata Buda új találkozóhelyén, a budai értelmiség és polgárság törzshelyén, a Haris Parkban indult.

A Haris Park ügyvezetője, Haris Gergely mesélt nekünk az 1877-ben épült ház történelméről, arról hogy fénykorában a budai arisztokrácia ismert találkozóhelye volt. Gróf Andrássy Gyula péntekenként itt látta vendégül a liberális páholyt, a királylátogatásokról feljegyezték, hogy egyik alkalommal Erzsébet királyné, azaz Sissi nyitotta a táncot a bálteremben.

A csodálatos bálterem mellett, ahol a közelmúltban számos konferenciát, elegáns esküvőt, kiállításokat, koncerteket és rendezvényeket bonyolítottak le, a sokoldalú kiállítótermet és pezsgőbárt is megtekinthettük.

A most megismert csodálatos helyszín egy igazi közösségi tér, amely történetéhez hűen magas színvonalú éttermi – és rendezvényszolgáltatás biztosít. Mindenkinek, aki rendezvényszervezéssel foglalkozik, vagy a protokoll bármely területén dolgozik, vagy tanítja, ismernie kell ezt a helyet.

Egyesületünk tagjai nevében kijelenthetjük, hogy várakozásokon felüli élményben volt részünk.

Minden elismerésünk a Haris családnak, különös tekintettel Gergelynek ezért a találkozóért, és Budapest új gyöngyszeméért.