A Podcast egy interneten közzétett hanganyagot jelent. Kicsit olyan, mintha rádiót hallgatnánk, de ennél sokkal több. Az általunk készített hanganyagok bármikor meghallgathatóak és letölthetőek, valamint az RSS technológiának köszönhetően fel is tudunk iratkozni rá. Így mindig értesülhetünk róla, ha új riport jelent meg.

Az első hanganyagunk egy könnyed hangvételű beszélgetés a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete által létrehozott podcast csatorna céljairól. Megtudhatjuk ,hogy kiknek szól, mire számíthatunk. A mikrofonnál Virágh Beáta kommunikációért felelős alelnök, a Grafic Line Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Bittó Renáta jogász, oktató, tréner, protokoll-és viselkedéskultúra szakértő, mindketten hosszú évek óta az Egyesület tagjai.

Terveink szerint sok hasznos beszélgetést fogunk közreadni, melyek a protokoll szakmához köthetőek. Kérdezőtársaink időről időre váltakozni fognak, ezzel is a változatosságot biztosítva.

Bízunk benne, hogy csatornánk elnyeri hallgatóink tetszését!

A csatorna elérhető honlapunk média menüpontjában, valamint a Spoitfy-on és az Apple Podcaston, mely platformok a jövőben még bővülni fognak.