Újabb adományozás Kömlődön

Több éves hagyományunkat szerettük volna folytatni akkor, amikor a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének elnöksége ismételten célul tűzte ki, hogy a kömlődi Hegyháti Alajos Gyermekotthon részére adománygyűjtést szervez. A gyermekotthonban közepesen sérült gyermekek kerülnek elhelyezésre, akiknek minden segítség alapvető fontosságú, hiszen a szűkös lehetőségek nem tesznek mindent lehetővé, amit a gyermekek számára nyújtani szeretnének. Örömmel tapasztaltuk, hogy tagjaink közül sokan járultak hozzá tárgyi vagy/és pénzbeli adományaikkal, hogy boldog perceket szerezzünk az otthon kis lakóinak.

A tagok által felajánlott és a pénzadományokból megvásárolt játékokat, ruhákat, tartós élelmiszereket 2019. május 31-én személyesen vitte el és adta át az egyesület elnöksége és a felügyelő bizottság tagjai. Kissné Zobor Zsuzsanna otthonvezető asszony meghatódva vette át a felajánlásokat, mely, mint arról rövid tájékoztatást adott, nagy segítség a működésükhöz és ahhoz, hogy a gyermekeknek örömet szerezzenek. Megtekintettük az otthonban végbement fejlesztéseket és jövőbeni terveket, valamint a működéssel kapcsolatos főleg személyi nehézségeket. Az adományokat az otthon kis lakói, magával ragadó műsorral köszönték meg az egyesület tagjainak.

Bízunk abban, hogy ilyen és ehhez hasonló közös összefogással a jövőben is lehetőségünk lesz folytatni ezt a szívmelengető hagyományt és ha kis mértékben is, de támogatni tudjuk az otthon lakóinak és működtetőinek életét.

Az adományokért köszönettel tartozunk az alábbi tagtársainknak: Bakos Ildikó, Besenyei Csilla, dr. Bakó László, dr. Vámos Lászlóné, Farkas Ferenc, Galovtsik Erik, Gáspár Ágnes, Gondos Borbála, Gyarmati Ildikó, Kiss Anikó, Koncz Veronika, Kótai Erika, Laczkó Rita, Major Lászlóné Éva, Micski Marianna, Nagy Ildikó, Németh Krisztina, Orbánné Kovács Teréz, Szalma Eszter, Szekeres-Vári Magdolna, Tóth Kinga, Török Gabriella.

KÖMLŐ HEGYHÁTI ALAJOS GYERMEKOTTHON