Rendezvények csillogó világa, 30 éves jubileumi rendezvény, sajtómegjelenések, különleges helyszínek.
Általában erről mesélünk 🙂

Egyesületünk életében azonban van még egy fontos és visszatérő esemény, amely igaz máshogyan, de hozzátartozik az életünkhöz. Hiszen nem telhet el úgy év, hogy ne látogatnánk meg a kömlődi gyermekotthont, és ez bizony emberileg nehéz feladat. Lélekben már hetekkel előtte próbálunk felkészülni arra, ami fogad majd ott minket.
Igaz, hogy nagy izgalommal készülünk arra, hogy ismét találkozunk az itt élő gyermekekkel, akik sokat nőttek az elmúlt egy év alatt, de lelkileg mégis megterhelő látni azt, hogy milyen kemény feladat és munka az, amit a csodálatos nevelőik végeznek azért, hogy ezek a gyerekek a legnagyobb biztonságban érezzék magukat.

Egyesületünk már közel tíz éve támogatja a Csodavilág Különleges Gyermekotthont Kömlődön.
A gyermekotthon otthont nyújtó ellátást biztosít a nevelésbe vett, gyógypedagógiai ellátásra szoruló, sajátos nevelési igényű gyermekek számára. Értelmileg akadályozott, különleges szükségletű gyermekek és utógondozói ellátásban részesülő fiatalok nyernek itt elhelyezést 3 – 24 éves korig. A négy csoportot elkötelezett nevelők gondozzák, akiknek odaadó munkáját csak csodálni tudjuk.

Minden évben meglátogatjuk őket gyereknap környékén, és remélhetőleg felejthetetlen pillanatokat szerzünk mind a gyermekeknek, mind pedig nevelőiknek. Ha már csak egy pár pillanatra el tudjuk feledtetni velük a hétköznapok nehézségeit, már megérte és ígérjük, hogy jövőre újra jövünk 🥰

Köszönjük egyesületünk minden tagjának, aki támogatta törekvéseiket, hogy idén is örömet szerezzünk az otthonban lakóknak és dolgozóknak.
” Mert jónak lenni, jó! “🙏❤️

📸 Laczkó Rita, Galovtsik Erik
🖊 Bakos Ildikó

#mproe #mproe30 #protokoll
#komlodgyermekotthon