Dr. Bittó Renáta

a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének rendes tagja

jogász, oktató, tréner, protokoll-és viselkedéskultúra szakértő

VÍZIÓ: Hiszem, hogy kezünkben a jövőnk iránytűje és egyedül csak Rajtunk múlik, hova jutunk el vele.

SZAKMAFILOZÓFIA: „Minden lehetséges”

A folyamatos ön- és továbbképzés elkötelezett híve, így jogi alapvégzettsége, illetve európai szakjogászi végzettsége mellett – az évek során – számos kapcsolódó szakterület ismeretanyagát sajátította el.

2008-ban – posztgraduális képzés keretében- a Kodolányi János Főiskola, Protokoll Rendezvényszervező szakán szerzett protokoll-és rendezvényszervező szakember diplomát.

2012-ben mediátor és coach képzés, míg 2015-ben tréner és közszolgálati oktatói képzés során gyarapította tudását.

Az általa ilyen módon megszerzett komplex tudást ötvözi a piaci, valamint a közszférában szerzett tapasztalataival.

Több, mint 10 éve oktat a felnőttképzésben, és a felnőttoktatásban; emellett pedig céges tréningek vezetésében is tevékenyen részt vállal.

A szakterületeihez tartozó szakmacsoportok OKJ vizsgáinál vizsgaelnöki szerepkört is betölt.

Rádiós megkeresések, céges és szervezeti rendezvények (BB Bank, Magyar Honvédség, Infoszféra Kft., Magyar Repülő Szövetség, Ridikül Szalon, Business Woman Club, Női Bizalmi Kör, PKKI- Vállalkozói Siker Klub, Nyíregyházi Kereskedelmi és Iparkamara) meghívott előadója.

A társadalmi szerepvállalásnak is nagy jelentőséget tulajdonít, így 2008-tól a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének tagja (illetve 2015-től 2018-ig külső és belső PR kapcsolatokért felelős alelnöke volt).

A Professzorok az Európai Magyarországért (PEME) „Oktatás, tréningek, trénerképzés” szakmapolitikai műhelyének- egyik – műhelyvezetője.

Kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy hozzásegítse a hallgatóit, illetve a tréningjein részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez.

 

Keressen minket!

Szüksége lenne útmutatásra az illem, etikett és protokoll témakörökben?