Őexcellenciája

Habsburg György úr

Magyarország rendkívüli és meghatalmazott nagykövete

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének  hosszú évek óta Tiszteletbeli Tagja Habsburg György úr, aki jelenleg hazánk párizsi nagykövete. Az általunk szervezett számos nemzetközi konferenciának fővédnöke volt, melyet felkérésünkre, minden alkalommal szívesen elvállalt. A családi indíttatásból ismert protokolláris kérdések ismertek voltak számára, ezért több alkalommal fejezte ki nagyrabecsülését az Egyesület tagjainak azért, hogy ezzel a szakmával hazai és nemzetközi vonatkozásban is foglalkozik. Véleménye szerint ezek a szakmai ismeretek nemcsak az állami rendezvényeknek fontos elemei, hanem a gazdasági életben tevékenykedő cégeknek is szükségük van erre a nemzetközi kapcsolataik megteremtéséhez.

Ismert volt számára, hogy rendszeresen meghívást kaptunk Spanyolországba, továbbá Dél-Amerika  különböző  országaiban megtartott Nemzetközi Protokoll Kongresszusokra. Miután több nyelven beszél, így alkalma volt megtekinteni a tevékenységünkre vonatkozó információkat és ehhez tanácsokkal látott el bennünket.

Minden rendezvényünk alkalmával további sok sikert kíván részünkre azzal, hogy mint az Egyesület Tiszteletbeli tagja nagyra értékeli a munkánkat, amit az ország javára végzünk itthon és külföldön egyaránt.