Őexcellenciája

Habsburg György úr

Magyarország rendkívüli és meghatalmazott nagykövete

A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének  hosszú évek óta Tiszteletbeli Tagja Habsburg György nagykövet úr. Az általunk szervezett számos nemzetközi konferenciának fővédnöke volt, melyet felkérésünkre, minden alkalommal szívesen elvállalt. A családi indíttatásból ismert protokolláris kérdések ismertek voltak számára, ezért több alkalommal fejezte ki nagyrabecsülését az Egyesület tagjainak azért, hogy ezzel a szakmával hazai és nemzetközi vonatkozásban is foglalkozik. Véleménye szerint ezek a szakmai ismeretek nemcsak az állami rendezvényeknek fontos elemei, hanem a gazdasági életben tevékenykedő cégeknek is szükségük van erre a nemzetközi kapcsolataik megteremtéséhez.

Ismert volt számára, hogy rendszeresen meghívást kaptunk Spanyolországba, továbbá Dél-Amerika  különböző  országaiban megtartott Nemzetközi Protokoll Kongresszusokra. Miután több nyelven beszél, így alkalma volt megtekinteni a tevékenységünkre vonatkozó információkat és ehhez tanácsokkal látott el bennünket.

Minden rendezvényünk alkalmával további sok sikert kíván részünkre azzal, hogy mint az Egyesület Tiszteletbeli tagja nagyra értékeli a munkánkat, amit az ország javára végzünk itthon és külföldön egyaránt.