A Magyar Protokollosok Országos Egyesülete szakmai napját a lenyűgöző Pesti Vigadó épületében tartottuk meg.
Az est első állomása a Vigadóban működő VígVarjú Étterem volt, ahol Nagy Csaba, a Budapest Party Service értékesítési igazgatója tartott érdekes bemutatót a cégcsoportról, mely október 6-án új mérföldkőhöz érkezett: Semsei Gastronomy név alatt új ernyőmárkát létrehozva egyesítette éttermeit, cukrászdáit és rendezvénygasztronómiai szolgáltatásait, valamint saját alapítvánnyal bővítették portfóliójukat.
Nagy Csaba kiemelte, hogy a cégcsoport, amelyhez az étterem is tartozik, négy pilléren nyugszik:
👉 Exkluzív cateringszerződéses helyszínek és szolgáltatások
👉 Vakvarjú Éttermek – minőségi gasztronómia több helyszínen
👉 Dobay cukrászdák – különleges édességek és sütemények
👉 Önkiszolgáló éttermek – minden igényt kielégítően
Az étterem filozófiáját így foglalta össze:
„160 év történelme elevenedik meg Önök előtt belépve éttermünkbe. A nagy múltú Vigadó épülete számtalan kivételes eseménynek adott otthont az elmúlt évszázadokban. A hagyományokat felidézve igyekszünk maradandó gasztronómiai élménnyel emlékezetessé tenni a látogatást.”
A bemutató után egy vezetett épületlátogatáson vettünk részt, amely során megcsodálhattuk a Vigadó lenyűgöző tereit és részletes ismertetést kaptunk az épület történelméről és mai szerepéről. Tudták, hogy a Pesti Vigadó a Magyar Művészeti Akadémia székháza, és fő tevékenysége a magyar művészeti élet támogatása, különleges kulturális rendezvények és kiállítások szervezése?
Ez a nap a szakmai fejlődés és a kulturális feltöltődés tökéletes kombinációját nyújtotta. Hálásak vagyunk a szervezőknek és a vendéglátóknak ezért a felejthetetlen élményért.
A est fényképei ide kattintva érhetőek el.
✍ Virágh Beáta