A Domus Vinorum adott otthont 2023. november 21-én a Magyar Protokollosok Országos Egyesülete kicsit korábban megtartott adventi programjának.

A több mint 200 fajta hazai bort kínáló, történelmi színhelyet idéző étterem és borház kacskaringós pincéjének meghitt környezetében eltöltött esténket az Egyesület elnöke, Laczkó Rita nyitotta meg, aki az idén immáron 30 éves egyesületi jubileum alkalmából rávilágított az idő- és értékálló szakmai közösség összetartó erejének és folyamatos fejlődésének szerepére. Megköszönte a tagság folyamatos támogatását a közösen kitűzött célok elérésében és kiemelte, hogy a protokoll és rendezvényszervezés világában végzett elhivatott és fáradhatatlan munkán túl az egyesület tagjait baráti szálak fűzik össze – a mindennapokban és az egyesület keretein belül egyaránt.

Bakos Ildikó, Egyesületünk főtitkára pohárköszöntőjében kiemelte a közösséghez tartozás, az egymás iránti gondoskodás szerepét, és ezen kvalitásoknak a fiatal generációnak történő átadását is.

A finom ünnepi vacsora jókedvű, baráti beszélgetésekkel telt meglepetésvendégünk, Pálmai Árpád meghitt ének- és zeneszólamai kíséretében. Büszkeség töltött el bennünket, amikor egyesületünk tagja, Grifatong Eszter is csatlakozott az előadónkhoz, és rögtönzött közös produkcióval fűszerezték az este programját, amelyhez a többiek is csatlakoztak és remek hangulatban, közös énekléssel zártuk az adventi vacsorát.

🖊 Barta Iryna és Laczkó Rita